Във  Ведите няма такова твърдение, че  жената трябва да си

...
Във  Ведите няма такова твърдение, че  жената трябва да си
Коментари Харесай

Съгласни ли сте, че Жената свършва там, където започват Парите?

 image

Във  Ведите няма такова изказване, че  дамата би трябвало да си стои единствено вкъщи. Жената в действителност не би трябвало да заработва пари. Това е реалност. Тя не би трябвало да върви на работа за пари. Това би трябвало да прави мъжът.

Жената може да се занимава с дейна обществена активност. Един  отличен образец – Драупади, който е била  императрица. Съпругът й Юдхиштхира Махарадж – императорът,  не знаел  в царството му колко  коне и какъв брой злато има.

Но Драупади знаела броя на всичките коне, всичките слонове. Тя била  министър на превоза, тя знаела всички  пътища. Тя била министър на земеделието, тя знаела каква е реколтата. Тя била министър на опазването на здравето. Тя била  ведическа жена и това е – свръхпример.

Тя се занимавала с  цялата стопанска система на страната, защото я виждала като стопанството на едно  семейство. Тя била майката на страната и нейното семейство било просто по-голямо от това на  една елементарна жена. Тя се занимавала с тези неща   и това не е неоправдателно. Тъй като то съответствало на нейния темперамент.

Жената би трябвало да работи съгласно своята природа. Така че, в случай че тя желае да прави нещо интензивно,  може да го прави, само че не за пари.

Защото, когато се включи  етапа на парите, нейното  креативно начало стопира да работи. Жената свършва там, където стартират парите. В този момент  тя стартира търговия и творчеството й умира. Една жена не може да роди дете за пари. Тъй като майката е безкористна.

Това е  женски принцип – мъжество, чиста обич. И всичко, което тя прави,  би трябвало да го прави като майка. Парите носи мъжът. Жената може да печели пари, само че тя не е стимулирана от тях.

Само за мъже: Това са дамите, с които в никакъв случай не би трябвало да свързвате ориста си

 

“Избягвайте тези дами ” Няма идеални дами. Както и мъже. Всеки мъж просто би заблуждавал  себе си, в случай че продължи да живее, пробвайки се да откри такава, която да подхожда на всички…

Цялата публикация

3-те идеални дами за брак съгласно техния зодиакален знак

 

Зодиакалните знаци  описват доста неща за личността на индивида. Ако сте мъж, който  възнамерява да направи предложение за брак, тази публикация ще ви помогне да разберете до каква степен правилен  е  вашият…

Цялата публикация

Под тези 3 знака на зодиака се раждат най- великите дами!

 

Те са пристигнали на този свят с цел да го създадат малко по-светъл, по-добър и по-красив! Разбира се, всяка жена в нещо е велика. Но тези дами са  извънредно велики! Колкото…

Цялата публикация

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР